Vége az I. Globális Eseménynek (GE)

Az imént véget ért, az 1.7-es patch által újdonságként behozott Global Event, avagy Globális Esemény. Magáról erről itt olvashattok többet az oldalon. Sok kérdés merült fel a GE végét illetően, így ezekre összegyűjtök néhány információt, amiket olvasni / hallani lehetett.

Kérdések és válaszok a GE végéről

Megmarad a megvásárolt világjárvány láda?

Igen, megmarad és kibonthatod. Ahogy a GE alatt, ezután is ugyan úgy adhat Titkos / Classified készletet, ahogy eddig is.

Megmarad a megszerzett GE kredit?

Igen, az Eszköztár / Erszények részben továbbra is láthatod, mennyi GE kredited van.

Lehet most GE kreditet szerezni?

Nem. Egyik küldetés sem fog adni most, ez csak a Globális Esemény ideje alatt elérhető.

Várható, hogy lesz ismét Globális esemény?

Minden valószínűség szerint igen! Arról viszont nincs fix információ, hogy havonta egyszer vagy kétszer lesz ilyen. Ezt később fogjuk meglátni, amikor az adatokat jobban feldolgozzák a készítők. Utána még ugyan is változhat.

Maszk jutalomat mikor kapom?

A GE végén azt írta ki a játék, hogy 12 óra múlva lesznek meg az adatok feldolgozásával. Várhatóan ezután. Frissítve! A GE vége után 1 órával megjelent a játékban egy figyelmeztetés, hogy a jutalom átvehető.

tom clancy's the division™2017-8-22-14-25-18

Hol fogom találni a jutalmam?

A Posta épületében, ahogy a főbejáraton lassan besétálsz, balra lesznek a kereskedők. A szélső a Jutalom beváltós kereskedő. Ennél fogod megtalálni, a Nyersanyagok fül alatt.

Honnan tudhatom, hogy sikerült-e megszereznem?

A legutolsó ami információt láttam, hogy 3000 pont fölött már benne voltak az emberek az 1. jutalom fokozatba, de ez változhatott. Ha több pontod volt, akkor valószínűleg igen, meg fogod kapni. (A megszerzett GE kredit nem ugyan az, mint a GE pont!) Ha 12 órán belül nem jelenik meg a Jutalom árusnál és a fenti figyelmeztetés sem jelenik meg, akkor sajnos nem sikerült elérned a megfelelő pontszámot.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .