Ládákról és láda nyitása

A TheDivision egyik része, hogy a játékos ládákat kap jutalomként. Ezek a ládák, típusuktól függően (Fegyveres láda, Felszerelés láda, Módosító láda, Túlélő láda, Heti küldetés láda és még jó pár) adnak eltérő mennyiségű és minőségű tárgyakat. Ezek lehetnek fegyverek, módosítók, felszerelések és alapanyag jutalmak, DZ / FZ pénz, Főnix kredit.

tom clancy's the division™2017-7-24-19-28-36

 

Miért kapunk ládát:

  • Tapasztalati pontokért (+30 szint fölött 400.000 pontonként egy láda)
  • Napi és Heti küldetések teljesítéséért (Hetinél darabonként is jár külön láda)
  • Undeground területen szerzett tapasztalati pontokért
  • Survival módban kimentett ládák és az ott szerzett tapasztalati pontért
  • Dark Zone / Fekete Zónából kimentett lezárt ládák
  • Last Stand módban kapott tapasztalati tapasztalati pontért
  • és játékbeli pénzért tudunk vásárolni is.

 

Hogyan lehet nyitni őket?

Alapbeállításokkal az F-betű nyomva tartásával tudod kinyitni őket. Vannak ládák, melyeket el tudunk tenni és később kinyitni. Azonban például a Dark Zone-ból kimentett ládákat csak akkor tudod eltüntetni a “Kimentett” ládából, ha kinyitod azokat.

 

Mi lesz a ládában?

Ezt nem lehet pontosan tudni. A játék sorsolja ki, véletlenszerűen. Az értékesebb ládáknál a jobb oldalon írja, hogy milyen típusú tárgyak lehetnek benne. A Heti küldetés teljesítéséért járó ládában a jutalmak között egzotikus tárgy is szerepel! Az egzotikus láda, csak egzotikus tárgyat fog adni. A ládák többségében nem fognak hasznos és jó tárgyakat adni, azonban ritkán egy – egy nagyon jó tárgyat tudunk így szerezni.

tom clancy's the division™2017-7-24-19-28-41

 

Hogyan tudom megosztani a láda tartalmát?

A csoportban lévő társaiddal, a láda megszerzését követő 1 órában meg tudod velük osztani annak tartalmát. A dobozt / ládát vagy a tárgyat kijelölve a T betű hosszan lenyomásával kidobod a földre és onnan felveheti a csoportban lévő egyik személy. Az NPC-ktől vásárolt ládák tartalma nem osztható a csoport tagjaival.

 

A láda nyitás alatt nem azt értjük, amikor a térképen lévő ládákat kinyitjuk, hanem az azokban is megtalálható csomagok kinyitása és a sorsolás, amit együtt láda nyitásnak nevezünk.
Scroll to Top