Vásárlás, telepítés

The Division vásárlás

A játék megvásárolható PS4-re, xBoxOne-ra és PC-re. Kapható digitális letöltős és hagyományos, DVD-s verzióban is. Hazánkban is mindkét verzió elérhető, ráadásul akár magyar nyelven is.  Hazánkban több nagyobb kereskedelmi hálózatban is kapható, továbbá számos hazai webshopban. Természetesen az Ubisoft saját online kereskedelmi platformján, az UbiStore-on is megvásárolható az alap játék és a kiegészítők is. A játék kulcsot lehet vásárolni külföldi, nagy forgalmú oldalakon is, mint például a G2A.com és társai. Ezen vásárlások, ha nem korlátozódnak területre, úgy beállítható a magyar nyelv utólag is! Az alap játék ára Magyarországon olyan 4-6.000 Ft között mozog, azonban az Uplay rendszerében gyakran vannak (pár havonta) leárazások. Ezekről a híreink megfelelő kategóriájában tájékozódhatsz.

Kiegészítők, DLC-k

A játékhoz készültek ingyenes és fizetős DLC-k, kiegészítők is. A játéknak 3 nagy DLC-je van: Underground, Survival, Last Stand. Ezeken felül vannak kisebb, akár ingyenes csomagok is, amik elsősorban új kinézeteket, skin-eket tartalmaznak.

Kiadások

 • Normál, ami az alapjátékot tartalmazza
 • Season Pass, ami az összes fizetős DLC-t tartalmazza
 • Gold Edition, az alapjátékot és az összes fizetős DLC-t is tartalmazza
 • Sleeper Agent, gyűjtői kiadás minden DLC-t, az alapjátékot és a különleges kiadás extráit tartalmazza

  divisionpcbox divgoldpc sleeperagent

 

Uplay telepítése

A Tom Clancy’s The Division játékot PC-n, asztali gépen csak az Uplay programon keresztül lehet játszani. Még a Steam-en vásárolt esetében is szükséges az Uplay-t telepíteni és futtatni.
 1. Menj az Uplay hivatalos oldalára és töltsd le a programot.
 2. Indítsd el a telepítőt és telepítsd fel a programot.
 3. Szükséged lesz egy Uplay fiókra, regisztrálj, ha nem rendelkezel eggyel. (Saját tulajdonú legyen, amihez csak Te férsz hozzá, ez fontos!)
 4. Indítsd el az Uplay szoftvert majd jelentkezz be, azon keresztül.
 5. Készen is vagyunk!

 

Kód – kulcs aktiválása Uplay-en

 1. Vásároljuk meg a játékot, hogy legyen saját kódunk
 2. Indítsuk el és lépjünk be az Uplay-be.
 3. Bal oldalt, a hamburger (vízszintes-vonalak) menüre kattintva, vagy a jobb felső felső sarokban a kulcs ikonra kattintsatok.
 4. Másoljátok be a kulcsot, serial számot.
 5. Van amikor kissé lassan (5-10 perc) dolgozzák fel a szerverek az információt.
 6. A Games fül alatt meg fog jelenni az a kulcshoz tartozó játék.
 7. Már tölthetjük is le és telepíthetjük!

 

The Division digitális kiadás letöltése, telepítése

 1. Miután telepítettük az Uplay-t, megvásároltuk a játékot és aktiváltuk, lépjünk az Uplay Games fülre / menüpontra.
 2. Válasszuk ki a kívánt játékot, majd kattintsunk rá. (Avagy jobb alsó sarkában, a három szög jelre klikk és utána Game details.)
 3. Bal oldalon, a játék neve alatt lesz egy nagy gomb, ami a Download nevet viseli. (Avagy lehet install is.) Kattintsunk rá!
 4. A játék PC-n 40 Gigabájtot tesz ki, szóval kell idő mire letölti. Hagyjuk szépen a programot dolgozni. Az Uplay nem csak letölti, hanem telepíti is a játékot.
 5. A sikeres letöltés és telepítést követően, a játék neve alatti gomb ezt követően Play feliratú lesz és a játékot fogja indítani. Ennyi!
Scroll to Top