Ruhák, skin-ek

A játékban a ruháknak kétféle szerepe van. Eltérő játékmódoknál (Normál vagy Survival) Ezeket érdemes kettébontani, mivel az egyiknél nem jelentős a fontosságuk, míg a másiknál alapvető és kritikus. A játékban az Esc/Eszköztár (alapértelmezett i gomb) résznél menjünk a felső menüsorban a jobb szélé lévő kinézet fülre. Itt cserélhetünk ruhát. Amikor kiválasztunk egy ruhadarabot, azt egyből látjuk a karakterünkön, dupla kattintással pedig menthetjük a ruhadarab cseréjét.

Normál játékban a ruhák

A normál játékban a ruháknak, skin-eknek semmi szerepe nincsen. Csak a saját kedvedre öltöztetheted a karaktered, kicsit Barbie módon. Természetesen a DLC-kben tudsz vásárolni teljes ruha szetteket, de ami nem külön DLC-s tartalom, azt Te magad is összegyűjtheted a játékban az ellenségektől vagy gyűjthető tárgyak teljes begyűjtésével. A fegyver kinézetek a ruhákhoz hasonlóan nem változtatnak annak tulajdonságain, csupán optikai tuning.

Survival játékmódban

tom clancy's the division™2017-7-24-18-3-38 A Túlélés játékmódban egy alap, vírusvédelmi ruhában kezdünk. Itt nagyon fontos, hogy milyen ruhák vannak rajtunk. Minden ruhának van egy értéke, ami meghatározza mennyire meleg, ezt láthatjátok a jobb oldali képen. Minél több pontunk van a ruhák összpontszámából, annál jobban bírjuk a hideget és így hosszabb ideig barangolhatunk a fűtött helyektől távol.

Scroll to Top