Kiemelt célpontok, célpontinfó

Kiemelt célpontok érhetők el a Műveleti bázison (Postán) két helyen, A terminál részen és a műveleti bázis biztonsági szárnyán. Mindkét helyen ugyanaz a 2 NPC található. Lehetőségünk van Heti és napi Kiemelt Célpont küldetés teljesítésére. A heti célpontokat minden hét szombat hajnal 2 órakor frissül. A küldetések felvételéhez Célpont infókat kell gyűjtenünk, melyhez több forrásból is hozzájuthatunk és maximum 99 lehet egy karakterünknél.

DZ-n kívüli terület minden rejtekhelyén többször is felvehető a rejtekhelyeken található eseménytérképnél. A küldetések során 3 helyszínen kell (viszonylag) NPC-ket kiiktatnunk. Egy-egy helyszín megtisztításával kapunk célpont infót és az NPC-k is szórnak el nekünk haláluk során, tehát érdemes végignézni miket dobnak. A 3 helyszín megtisztítását követően visszatérünk az eseménytérképünkhöz és leadhatjuk a kész küldetést 10 célpontinfóért és egy tárgyért (fegyver, sárga páncél) cserébe. Ezekből a küldetésekből elérhető számunkra valamivel nehezebb is, kicsivel több célpontinfóért cserébe.

tom clancy's the division™2017-7-30-21-25-41 Amelyik célpontnál halálfej van, azok már elég nagy kihívást jelenthetnek. A Heti és napi célpontokon kiiktatott NPC-k szintén droppolnak számunkra ilyen célpontinfót. Ezenkívül az egzotikus ládák kinyitásánál szintén hozzájutunk némi célpontinfóhoz.

A heti kiemelt célpontok hetente, míg a napi kiemelt célpontok naponta változnak! Nincs bónusz jutalom, ha mindet teljesíted az aktuális listából.

 

Célpont kiiktatása utáni jutalmak:

  • Phoenix kredit
  • Tapasztalati pont
  • Tárgyak a küldetés végrehajtásáért és a Boss/Bossok-ból is
  • NPC-ktől némi célpontinfó
  • A jutalomként jelzett jutalmak (küldetésenként változnak)

 

Amire érdemes figyelni:

  • Küldetések felvétele után, ha új ember csatlakozik a csoportunkhoz van esély arra, hogy a játék áthelyez minket másik szerverre. Ebben az esetben a küldetés eltűnik és el bukjuk a felvételért “kifizetett” célpontinfónkat is.
  • A heti és napi célpontok helyszíne narancssárga színnel van kijelölve számunkra a minitérképen. A helyszínre belépve(elég egy csoporttag is) elindul egy számláló, amely jelzi számunkra, mennyi időnk van a küldetésre. Előfordulhat, hogy kiszalad az NPC a helyszínről, ilyenkor nem szabad huzamosabb ideig minden tagnak elhagyni a helyszínt, mert a küldetést sikertelennek fogja jelezni nekünk a játék.
  • Egy küldetés teljesítése után ne hagyjuk el a csoportot, amíg nem írta ki a játék számunkra, hogy “Küldetés teljesítve.”(a jutalom miatt)
  • Műveletin a küldetés felvételnél jelzi számunkra, hogy ez a küldetés teljesítve van-e számunkra vagy más csoporttag számára. Az adott küldetést csak az veheti fel, aki még nem teljesítette, de részt vehet rajta az is akinek már kész van, persze Jutalmat nem kap érte és a bossok sem adnak dropot.
Scroll to Top