Globális Esemény, GE

Mi az a Globális esemény, Global Event?

A Globális Esemény a játék 1.7-es patch-ével érkezett. A GE eseményeken lehet egy úgynevezett GE kreditet (újfajta pénznem a játékban) gyűjteni, amikből Világjárvány Ládákat tudsz vásárolni. A Globális Esemény egy megadott ideig tart (első 1 hétig tartott) és ezen idő alatt, az aktuálisan lilás színnel jelölt küldetéseket megcsinálva szerezhetünk GE krediteket, az esemény ideje alatt.

tom clancy's the division™2017-8-21-14-17-34

A Globális Eseményben szereplő küldetéseket megnehezíthetjük. Amikor kijelöljük a küldetést, majd a nehézség beállítására megyünk, azt megadva, utána választanunk kell, hogy milyen Világjárvány fokozaton szeretnénk végigvinni azt az adott küldetést. Van a Világjárvány, a Súlyos világjárvány és a Kritikus világjárvány. A három szintnél a nehézséggel együtt, nő a kapott GE kredit mennyisége is, ezért érdemes lehet a Kritikus nehézséget választani. Az egyes világjárvány fokozatok különbségeit az alábbi képen láthatod:

tom clancy's the division™2017-8-21-14-21-38

Minden Globális Eseménynél a nehézségek általi változtatások eltérnek. Például az első GE-nél akkor sebződtél, amikor túl közel jött az ellenség. A második alkalmával távolra kisebbet lehetett sebezni a játékosnak, míg a Mob-oknak sokkal nagyobbat, közelharc volt előnyben.

 

Világjárvány Ládák

tom clancy's the division™2017-8-21-14-21-30 Az 1.7-es patch óta, megjelent plusz egy hely, a Posta mögött, a Terminálban, pontosabban az újrakalibráló asztal mellett. Ezek a ládák 2 tárgyat (és esetenként +1 bónusz tárgyat) adnak neked.

Ezek lehetnek: zöld  (Felszerelés) készlet(ek), egzotikus tárgy(ak) vagy Titkos készlet(ek). A nagyobb láda drágább, de sokkal nagyobb eséllyel (~70%-os eséllyel) ad Titkos készlet tárgyat. A kisebb láda nem ad(hat) egzotikust, továbbá kicsi eséllyel ad Titkos készletet.

 

 

Maszkok

A GE alatt szerzett pontokból a játék készít egy statisztikát. Ezen statisztikából egy ranglista készül és az első 70% -ba tartozó játékos kap 1 darab maszkot, majd az első 30% két darabot, a legelső 5% pedig 3db maszkkal gyarapodik. Ezek csak a kinézetet fogják módosítani.

Az nem határozható meg pontosan, hogy milyen pontszámtól fog valaki maszkot kapni. A játékban naponta is változik, hogy mi az a határ, amitől be lehet kerülni az 1. jutalomfokozatba vagy még fentebbre.
Scroll to Top