Legendás küldetések

Az Egzotikus tárgyak szerzésének egyik módja, hogy egyes küldetéseket Legendás szinten teljesítesz újra egyedül vagy csoportban. Ajánlott csoportban nekikezdeni, mivel Legendás küldetés szinten már néha komoly kihívást adhatnak ezek a küldetések! Ezek időben átlagosan 30 – 60 perc közöttiek, függően a csoport összeszokottságától, taktikájától és a pályaismerettől. Azt is vegyük számításba, hogy a csoport létszámától függ az ellenségek száma és nehézsége. Három küldetést lehet a Legendás fokozaton elindítani: Times Square, WarrenGate erőmű és Napalm előállító üzem.

Tippek:

  • Az ellenfelek közelről egy ütéssel könnyedén a földre küldenek minket, majd egy következő ütéssel ki is végeznek(így társaink nehezebben élesztenek minket újra). Érdemes használni a fedezékeket, távolságot tartanunk az ellenféltől vagy lövedékálló pajzzsal védhetjük le ezt az ütést.
  • A healer ellenfelek nem csak az életeket töltik pofátlanul gyorsan, hanem az életcsík fölött található páncélokat is, így ajánlott minél előbb kilőni a ládájukat és magukat a healereket.
  • Szokásosnál is nagyobb problémát okozhat egy-egy tankosabb ellenfél kiiktatása, de hogy a hátukon található gyengepontokra könnyebben lőhessünk segítségünkre lehet egy jól elhelyezett löveg, ugyanis ezeket előszeretettel veszik célba, ha már megfelelő irányba mozdult az ellenfél az egyes gránátok korlátozzák őket mozgásukban.

 

Times Square

tom clancy's the division™2017-7-30-16-58-3 Ennél a küldetésnél legendás szinten azt érdemes tudni, hogy az elején van egy nehéz pont, amin át kell lendülni. Ez az, amikor rohampuskás ellenségek jönnek. Ilyenkor érdemes hátrébb húzódni a lépcsők tetejéhez és ott össztűzzel megfogni őket.

Ezt követően le kell kapcsolnunk az áramot az alagút végén, ahol egy böszme ellenség még várni fog ránk, de a hátizsákját begyújtva könnyen megölhető. Ezután érdemes távolra jól sebző fegyverre átváltani. Miután felmentünk a felszínre, a lépcső melletti kis épület tetejére a létrán menjünk is fel, tegyünk ki gyógyító ládát és szedjük le az ellenségeket. Ügyeljünk az emelvényeken lévő mesterlövészekre!

Haladjunk előre és bal oldalon lévő állványzatra ha felmegyünk, könnyen és jól tudjuk egyesével kiszedni az ellenségeket. Egy ember fogja meg a biztosítékot és a pálya jobb oldalán menjen vele megállás nélkül a helyéig, majd tegye be.

Ezután már csak védekezni kell és életben maradni. Ezt kétféle képen tehetjük:

  1. Van kettő csali, aki a pálya közepe felé húzza az ellenségeket, majd a fentebb említett állványról két magas DPS-es játéko szedik őket, sebzik őket.
  2. Pálya végének bal oldalán vannak üzletek, ahova be lehet kempelni. Egy lángszórós löveg az ajtóhoz, 1 ember elől és 3 hátul, majd aki megpróbál bejönni, a láng miatt megtorpan, ezalatt könnyen lenullázható az élete.
Arra ügyeljünk, hogy a küldetés fő ellensége, boss-a csak hátulról sebezhető, a táskáján lévő sebezhetőségi (általában pirosas tárgy) pontokon. Szemből nem lehet rajta sebezni. Továbbá a mellette lévő nevesített ellenségekkel érdemes előbb végezni.

 

WarrenGate erőmű

tom clancy's the division™2017-7-30-16-56-40 Itt több izgalmas pont is lesz. A legnehezebb pontja talán a küldetés közepén lesz, amikor az egyik teremből kell átmenni a másikba. A kezdésnél az udvart kell megpucolni. A jobb oldalon besurranva felmehetünk az állványzatra és fentről oszthatjuk a lövéseket, míg társaink szemből tartják nyomás alatt őket.

Ezt követően folyamatosan kisebb seregekbe fogunk botlani, amiknél általánosságban a közelharc lesz a fő, mivel nincsenek nagy terek az erőműben. Van egy pont, ahol egy kis fülkéből kell egy nagy ajtót nyitni. Ott vigyázzunk, mert pajzsos ellenségek fognak ránk várni. Néhány gyújtógránát és folyamatos össztűz a fejre és meg is oldódik a dolog.

A pálya utolsó részében egy viszonylag kicsi helyen kell megküzdenünk az utolsó nagy ellenségekkel, akik több nagy hullámban fognak jönni, a jobb – hátsó részen lévő ajtóból. A nevesített boss-ok a bal hátsó részen fognak belépni. Ajánlott egy ellenségre fókuszálni és gyorsan megszabadulni tőle, majd váltani. Érdemes pajzs + géppisztoly (és ezek párosához szükséges build) használata, mivel így egyfelől magunkra tudjuk csalni az ellenség figyelmét, (közben társaink nagyban sebezhetnek) és közben még sebzeni is tudunk kellően!

Ha kell, vonuljunk vissza az előző helységbe és ott kempeljünk be. Idővel át fognak jönni az ellenségek, kis szerencsével egyesével.( 1.8 ban már nem biztos, hogy ki lehet csalni az ellenségeket )

Napalm előállító üzem

tom clancy's the division™2017-7-30-16-53-52 A napalm előállító üzemnél érdemes a szettünkbe betenni Ferro oxigénmaszkját, hogy égés állapothatása közben (miközben lángolunk) tudjunk futni és lőni. Ha nincs meg, akkor nagy eséllyel ez a küldetés fogja dobni neked, de csak legendáson. Elsődlegesen távolsági fegyverrel érdemes nekifutni, de nem árt, ha van kéznél közelharci sem. Egyik résztől vágjuk át magunkat a másikig.

Az első komolyabb kihívást az a rész fogja jelenteni, ahol el kell érni egy tartályt és a detonátort mellette. Itt érdemes kettéválni a csoportnál és 2-2 felállásban a két oldalon kiszedegetni az ellenséget. Arra figyeljünk, hogy van amikor a lépcsőn felfutnak az ellenségek az állványon. Ha ezt elértük, akkor a hátunkba fognak kerülni és védekeznünk kell. Ne leghátul védekezzünk, mivel ha szükséges némi visszavonulás, kelleni fog a hely. Az állványnál, ha a legfelső szinten a sarokba felállunk, akkor az ellenség megtorpan és arra az egy emberre koncentrál, aki ott van. A másik 3 fő pedig oszthatja a sebzést!

Még egy – két helyen át kell vágjuk magunkat, majd a lift után megérkezünk az utolsó helyszínre. Ez egy 3 emeletes rész! Legfelső ahonnan indulunk a liftből, az a szint ahol a fő boss van és van még egy alsó rész is! Koncentráljunk a nevesített ellenségekre, majd a fő boss-al is végezzünk. A nagy behemót ellen a szokásos két oldalt lévő piros tartály szétlövése taktika itt is működni fog.

Miután végeztünk a boss-al és a nevesített ellenségekkel, menjünk az alsó szintre és szálljunk be a liftbe. Ne törődjünk a többi ellenséggel, amint jelzi, hogy beszállhatunk a liftbe, menjünk ha csak nem szeretnénk egy lángoló épületben lövöldözni.

Amherst lakása

A küldetés kicsit eltérő az első 3-tól. Itt már csak elit ellenfelekkel találkozhatunk és a bossok mellett van egy hunter is, aki 100% eséllyel ad egy egzotikus tárgyat.

 

Grandcentral Pályaudvar

A küldetés kicsit eltérő az első 3-tól. Itt már csak elit ellenfelekkel találkozhatunk és a bossok mellett van egy hunter is, aki 100% eséllyel ad egy egzotikus tárgyat.

 

Madison tábori kórház

A küldetés kicsit eltérő az első 3-tól. Itt már csak elit ellenfelekkel találkozhatunk és a bossok mellett van egy hunter is, aki 100% eséllyel ad egy egzotikus tárgyat.

 

Közgyűlés

A küldetés kicsit eltérő az első 3-tól. Itt már csak elit ellenfelekkel találkozhatunk és a bossok mellett van egy hunter is, aki 100% eséllyel ad egy egzotikus tárgyat.

 

Scroll to Top