A Posta és Terminál

Base of Operations/ A Posta / Terminál

maxresdefault

Miután Brooklynban végeztünk, átkerülünk Manhattan-be és a legelső küldetésünk lesz a bázisunk, a Posta épületének visszaszerzése!

A bázis romokban hever és a mi feladatunk a rendbetétele, fejlesztése! Három szárnyból áll, Orvosi, Műszaki és Biztonsági szárny.

Mindhárom szárnyhoz tartoznak fő- és mellékküldetések, melyeket a térkép a szárnynak megfelelő színnel és ikonnal jelöl. Ezek teljesítésekor a szárnyhoz tartozó pontokat kapunk, melyeket a szárnyban található laptopnál tudunk elkölteni a fejlesztésekre! Minden fejlesztés különböző, a játék során hasznos adottságokat ad, melyek megkönnyítik az előrehaladásunkat.

A szárnyakon belül több hasznos lehetőség is megtalálható, árusok, jutalombeváltó kereskedő, fejlesztett fegyver árus, DZ árus, tárgykészítő és kalibráló állomások, lőtér, HVT küldetések és a Terminál lejárat. Sok hasznos apróság is van itt, fegyverfestés árus, fegyveralkatrész és gránát láda, alkatrészláda, stb.

A Terminálból érhető el a Survival, az Underground és a Last Stand játékmód! Itt található a bejárattól balra a Különleges Felszerés Bolt, a Tárgykészítő és a Kalibráló állomás, a Tervrajz Árus és az Underground lejárat! Jobbra a HVT küldetések, a Survival és a Last Stand, leghátul balra pedig a Prémium Árus (itt valós pénzért vehetünk creditet amiből gesztusokat, fegyverfestést, hátizsák festést, stb. vásárolhatunk) A Posta épületében és a Terminálban is található Stash és Ammo box!

Ahogy haladunk a fejlesztéssel egyre jobban fejlődik a Posta és lesz egyre élhetőbb, felszereltebb! Sokat fogtok ide járni a játék folyamán!

tom clancy's the division™2017-8-21-14-21-30

1.7 patch után meg fognyílt a Global Event részleg, amiről a Globális Események alatt tudhatsz meg többet.

 

 

Scroll to Top