Szintek, szintlépés

A tartalom frissítve 1.8-ra.

A játékos a játék előrehaladtával fokozatosan szinteket lép. A 30-as szintig egyesével, a gyűjtött tapasztalati pont függvényében tud egyre magasabb szintet elérni. Minél magasabb a szinted, annál nagyobbat sebző fegyverekhez, nagyobb védelmet nyújtó páncélokhoz, felszerelésekhez tudsz hozzáférni. Az aktuális, elért szinteket a játék közben, az Esc / Eszköztár / Karakter résznél láthatod, a bal oldalon.

 

Mire kapsz tapasztalati pontot

 • Ellenség megöléséért (szintjétől függően többet vagy kevesebbet)
 • Fejlövésért, kritikus sebzésért, többszörös ölésért bónuszokért
 • Küldetés vagy mellékküldetés sikeres elvégzéséért
 • Gyűjthető tárgyak megtalálásáért (telefon, napló, stb.)

 

30-as után mi történik?

A TheDivision esetében a 30-as szint átlépését követően nem a tapasztalati pontok  határozzák meg, hogy hányas szintűek vagyunk, hanem a felszerelésünk pontszáma. Classified felszerelésben a gearscore érték 256-295-ig skálázódik. Fegyvereknek a gearscore 256-286 ig skálázódik. A viselt tárgyaink pontszámának átlagát látják majd más játékosok. Ezek a számok ne tévesszenek meg minket, továbbra is az lesz a fontos, hogy az általunk használt tárgyak tulajdonságai nekünk kedvezzenek és a fegyvertalentjeink aktívak maradhassanak. Bizonyos esetekben használható alacsonyabb szintű fegyver is, amikor például egy supportnak csak az fontos, hogy a fegyvertalent aktív maradjon vagy ha alacsony szintű lefűrészelt csövű oldalfegyvert használunk a kivégzéshez(így a talenteknek alacsonyabb értékkövetelmények vannak) .

A felszerelés pontszám kifejezi számunkra, hogy az adott tárgyban a minimális és maximális lehetőségeihez képest mennyi a fegyversebzés/ruhákban páncél érték , a fő és kisebb tulajdonságai mennyire magas értékekkel rendelkeznek.

tom clancy's the division™2017-7-23-14-48-53

 

Milyen szintek vannak

Egy játékosnak több szintje van egyidejűleg. Így van az alapjáték (fehér), DarkZone / Fekete Zóna (lila), Underground / Föld alatti (zöld) és a Last Stand / Utolsó emberig (kék).

 • Az alap szintünket egy “gearscore” érték jelöli amely jelenleg maximálisan 256 lehet (amely a fegyvereink és páncéljaink pontszámának átlagát jelentik.
 • Fekete zónában maximálisan 99 szint érhető el, amely egy alacsony szintig arra szolgál, hogy a Fekete zóna árusaitól tárgyakat vásárolhassunk, vagy kis szinten lehetővé tegye nekünk fekete zónán belüli ládák kinyitását.
 • Underground-on belül 40-es szintet érhetünk el maximálisan, ahol egy-egy szintlépéssel tárgyakat, kapunk.
 • PVP: 99 a maximális szint és az Utolsó Emberig(Last Stand) szintje és fejlődése együtt halad az Összecsapás (Skirmish) szinttel. Szintlépéskor jutalom ládákat és kinézeti tárgyakat kapunk, illetve 5 szintenként garantáltan 1 jutalomládát, amiben valamilyen Classified item van.

 

Világfokozat

tom clancy's the division™2017-7-23-14-41-47 A világfokozat átállítása 30-as szint fölött növelheti a kihívást. Minél magasabb a világfokozat, annál nehezebb az ellenségeket legyőzni, viszont a jutalmak nőnek. Maximálisan 5 világfokozat van, melyek a térkép nézeténél tudunk állítani. (Játékban az M betűvel lehívod a térképet és ott a G betűt megnyomva választhatod ki.)
A kapott módosítók szintjét is a Világfokozatunk határozza meg (30-34), illetve a vásárolt tervrajz szintje(erre érdemes odafigyelnünk).

 •     0-181
 • 182-203
 • 204-228
 • 229-255
 • 256-x

Ellenségek szintje

Az ellenséges MOB-ok a saját karaktered szintjével azonosak. A 30-as szint fölött az alap ellenségek 30-asok, de az elit és nevesítettek szintjei a világfokozat függvényei 30-34 es szintig.

Scroll to Top