West Side Pier

A West Side Pier ( WSP) az 1.8-al érkezett. 30-as szint után elérhető, új terület a térképünk bal felső részén. A területen barangolva folyamatosan érkeznek az ellenfelek, illetve időnként kapunk különféle küldetéseket. Ezeket a küldetéseket a térkép jelöli számunkra, hogy hol található és írja a küldetésben, hogy mi a célunk, pl. Bossokat kell megölnünk, védenünk kell valamit az NPC-ktől, stb.
Ugyanehhez a területhez kaptunk új bravúrokat, melyek 1 titkos küldetéshez vezetnek el minket.

WSP területen található 3 végtelen hullámos ellenállás(Resistance) játékmód: Hordozó, 93-mas móló és Gépház.
A játékmód lényege, hogy folyamatosan egyre erősebb hullámok érkeznek az adott területre. Az ellenfelek nem adnak se lőszert, se elsősegélycsomagot, minden megölt ellenség SHD tech-et ad, ami a fizetőeszközünk lesz a területen található ládákhoz, melyekből lőszert, elsősegélycsomagot, gránátokat és fogyóeszközöket vásárolhatunk magunknak, illetve a csapat számára is. Minden 5. hullám teljesítéséért kapunk “Ellenállás ládát”. Ennek a ládának a szintje 1-5-ig növekszik értelem szerűen minél magasabb szinten vagyunk annál magasabb szintű ládát kapunk, melyekből nagy eséllyel nyithatunk Titkos készletet (Classified) illetve egzotikus tárgyakat. A területen 3 dolgot építhetünk a kijelölt helyeken: Segélyállomást, löveget vagy Pulse- funkciót betöltő tornyot. Ezeknek a szintjét növelhetjük extra funkciókért és azért, hogy a funkciójukat nagyobb mértékben teljesíthessék. Ezen kívül pályánként 2 olyan láda van , melyeket jó loot reményében nyitogathatunk, természetesen ezeket is SHD pontok felhasználásával.

A 3 Ellenállás helyszínen zajlik az Összecsapás ( Skirmish) 4v4-es PVP játékmód is. Itt az a csapat nyer, aki az idő lejárta előtt több ellenfelet öl meg ( teljesen ki kell végezni az ellenfelet, nem elég csak térdre kényszeríteni). Ha az idő lejárta előtt az egyik csapat eléri a 20 ölést, a játékot megnyerik. A játékmódot ugyanott indíthatjuk el ,ahol az Utolsó emberig (Last Stand) játékmódot is ( Terminál vagy Camp Clinton rejtekhelyen). A 2 PVP játékmódhoz tartozó szintünket egybe számolja.

Scroll to Top