Tom Clancy’s The Division: Underground

A tartalom frissítve 1.8-ra.

Az első, jelentősebb plusz tartalmat a játékhoz adó DLC, kiegészítő az Underground nevét viseli. A Posta / Terminál részének hátsó sarkában tudunk egy lifttel lemenni az Underground részhez. Innen tudunk majd a new yorki metróhálózat segítségével felfedezni mindazt, ami a város alatt elterül. Így ez a dlc egy új betörést, földalatti területeket (és ezekhez járó küldetéseket, de nem történetszálhoz kapcsolódóakat) ad a játékhoz, továbbá a karakternek lesz egy Underground szintje is, amit fejleszthet és föld alatti ládákat kap jutalomként.

 

Underground dlc tartalma

Az egyik  egy betörés, a “Sárkányfészek” (Dragon’s Nest)

A betörés során leg elterjedtebb hatás az égés, amely ellen “Semlegesítő segélyállomással, Ferro mask-al vagy egy Reclaimer segélyállomásával lehet hatékonyan védekezni. Az utolsó teremben 2 kart kell közel egy időben aktiválni, akkor lesz sikeres. Több alkalommal kell ugyanezt elvégezni különböző kapcsolókkal, melyeket a játék jelölni fog nekünk. A végén a maradék ellenséget kell kiiktatni és akkor lesz teljesen kész a küldetés. A küldetés jutalomban szerepel fix-en hátizsák és térdvédő, amely bármilyen szett item lehet, ezen kívül véletlenszerű fegyvereket, kiegészítőket stb. lehet szerezni. Heti 1 sikeres befejezésért egy egzotikus ládát lehet szerezni. Részleteket itt olvashatsz erről az incrusion-ről.

Föld alatti küldetések

A másik tartalomhoz a terminálról egy lift vezet. Ebben a játékmódban föld alatti részeken kell feladatokat teljesíteni. Itt 40-es szintig lehet fejlődni, melyekért jutalmat kapsz és elérhetővé válnak “több fázisú” műveletek és a “direktívák” amelyek igazán érdekessé változtatják a játékmenetet. Ajánlott csoportosan nekilátni ezen küldetéseknek, de akár egyedül is végigvihetőek nehézség és tudásszint függvényében.

Underground küldetéseknél megadható elemek:

  • Maximálisan 3 fázis érhető el, amely lényegében a küldetést hivatott meghosszabbítani.
  • 5 direktívát lehet aktiválni egy játékmenethez, melyek bizonyos nehézségeket adnak a játékmenethez, viszont minden nehézséghez tartozik egy olyan dolog, ami a csapatunkra pozitívan hat.
  • Belépés után mindig számíthatunk hunterek megjelenésére, akik megzavarják képességeinket és egy szúrással végeznek velünk, ha a közelükben vagyunk.

így ajánlott egyeztetni a csoporttagokkal mit szeretnétek beállítani.

5 direktívÁK

  • Elektrotechnológia: Csökkenti a képzettségek feltöltődési idejét, viszont a képzettségek használata közben képes megzavarni más elektronikus rendszer működését.
  • Adrenalin gyógyítás: Az ügynökök folyamatos gyógyulás alatt állnak, viszont növeli minden gyógyító képességünk feltöltődési idejét, az egyedi képességét (Felgyógyító kapcsolat) is. (Leküzdésében segíthetnek bizonyos fegyvertalentek használata: Hidegfejű, Eltökélt, Képzett (így gyógyító képességeink  hamarabb betölthetnek)
  • Kinetikus páncél: A páncélunk mozgás közben megnő, egy helyben állva viszont csökken.
  • Lökésgátló: Extra stabilitást kapunk irányzékkal való tüzeléskor, cserébe a maximális lőszerkapacitásunk lecsökken.
  • Elektromos lőszer: Állandó elektromos lőszerrel rendelkezünk, az ellenséget sokkoljuk lövéseinkkel. Az életcsíkunk fölött lövés közben folyamatosan mozdul egy csík, amely a fegyverünk “túlhevülését” jelzi nekünk, ha a csík eléri a sáv végét mi is sokkhatás alá kerülünk. ( Leküzdésében segíthet a Semlegesítő segélyállomásunk, vagy a legalább 4 reclaimer szettbónusszal rendelkező ügynök bármilyen segélyállomása. Ezen kívül pillanatnyi megoldás lehet a ” Túlélő kötelék ” alkalmazása pl. hunterek megjelenésénél. Ilyenkor a sokkhatást nem kapjuk meg. )

Kérdésed a DLC-vel kapcsolatban? Itt kérdezhetsz!

Scroll to Top