Titkos készletek

Titkos készlet (Classified Gear)

tom clancy's the division™2017-8-21-15-22-24 Mi is az a Classified/Titkos készlet?
A régebben elterjedt szettitemeknek egy olyan változata, amely némi előnnyel rendelkezik az alap szettitemekhez képest:

  • Rendelkeznek 5-ös és 6-os szettbónuszokkal is.
  • 2 tulajdonságukat lehet újrakalibrálni (A normál szettitemeknek, sárga és egzotikus tárgyaknak csak 1 tulajdonságát lehet újrakalibrálni)
  • Tűzfegyver,Életerő és Elektronika értéke 1274-1401 lehet, a többi páncélnak csak 1114-1272 lehet csak. PVP módokon (Utolsó Emberig/Last Stand és Összecsapás/Skirmish) a classified tárgyak értéke is lecsökken, az értékek 1272-re módosulnak. (Fegyvertalentek és bizonyos szettbónuszok aktívsága érdekében érdemes odafigyelnünk erre.
  • A gearscore maximális értékük magasabb, mint a többi tárgynak.

 

A normál zöld felszerelésektől úgy tudjuk könnyen megkülönböztetni, hogy a típus megjelölésénél van egy kis “táska” avagy “mappa” ikon. Nem szúrja ki a szemünket, de sokat ér az a kis jel! Ezen kívül a droppolás idejében egy jellemző hangeffektet hallunk, ha a közelében vagyunk. Ha ez még mindig nem lenne elég, akkor arra is érdemes odafigyelnünk, ha boss-tól esik a tárgy, mert akkor a 2 droppolható tárgy mellé 3. ként jelenik meg, úgy mint az egzotikus tárgyak.

Hol droppolható? A Titkos készletek legkönnyebben a Globális Eseményeken szerezhető, GE kreditből vásárolható Világjárvány ládák dobják. Ez azonban csak rövid időszakot jelent. Ezen kívül a játékban bármelyik boss (nevesített ellenség) adhat Classified tárgyat, Zöld lezárt csomagból is nyitható ( A 200 Phoenix credites zöld lezárt csomagból is), Tapasztalatpontért kapott lezárt csomagból , embervadász ládából, PVP- rész minden 5. szintlépéséért kapunk fix egy lezárt Classified tárgyat lezárt csomag formájában, Ellenállás játékmódon nagy eséllyel nyitható bizonyos (minden 5. teljesített boss hullámért) kapott csomagból illetve ugyanitt található ellenállás Láda, amiből  SHD pontot felhasználva szintén nyithatunk Classified tárgyat. A fekete zónában “Supply-ból” is kaphatunk és a “Fertőzöttségi esemény” teljesítéséért olyan classified tárgyat, amely nem igényel kimentést, azonnal a mienk lesz. Ezen kívül a kulccsal nyitható Fekete zóna ládákból is nyitható, ami kimentést igényel.

A Titkos készlet bónusza csak akkor fog aktiválódni, ha a szettünk minden eleme azonos típusba eső Titkos készletű. Tehát kell idő, mire össze tudjuk szedni őket. 5ös és 6-os szettbónusz NEM aktiválódik a Ninja Bike (egzotikus) táska bónusza segítségével .
Scroll to Top