Egzotikus tárgyak

A tartalom frissítve 1.8-ra.
Az Egzotikus tárgyak olyan különleges tárgyak, amik a sárga, csúcsminőségűek fölött vannak. Specialitásuk, hogy további bónusz tulajdonságokkal rendelkeznek. Ne feltétlenül lehet azt mondani, hogy jobbak az egzotikus tárgyak, de ha egy – egy irányba specializálódunk, akkor a bónusz képesség előnyünkre lehet és nagyon jól beépíthetők a szettünkbe és hasznosak lehetnek. Ezen kívül létrehozható csak egzotikus és sárga páncélokból is elég erős szett.

 

Hogy szerezhetünk egzotikus tárgyat?

Több lehetőségünk is van. Az NPC-ktől nagyon ritkán esnek, de előfordulhat. Ahogy a LastStand és Survival ládákból is előkerülhet, de nagyon minimális eséllyel. A másik, biztosabb lehetőségünk a beszerzésükre az, ha Legendás nehézségen küldetéseket vagy Betöréseket Hősi fokozaton viszünk véghez. Ezeknél hetente egyszer kapunk egzotikus ládát( ha 4 karakterünk van, akkor 4-szer) – lerakatot, amit kinyitva sorsol nekünk a játék egy egzotikus tárgyat. A legbiztosabb megoldás, hogy a Posta hátsó, Terminál részében a lépcső melletti árustól, főnix kreditért vásárolunk vagy a Camp Clinton rejtekhelyen. Viszont itt csak fix fegyvereket lehet venni, ami egzotikus, a  kínált fegyverek talent-je változik hetente,de mindig ugyanazok az egzotikus fegyverek találhatók itt . Másik heti alkalmunk a térképet megnyitva található , itt 3 heti küldetés van:

 • heti feladat
 • túlélés megbízás
 • föld alatti megbízás

Fixen 1 egzotikus tárgyat kapunk 4 Legendás küldetésünkből, az egzotikus tárgyat a küldetésben található Hunter droppolja. A hunter előfordulásának feltétele az, hogy nem szabad elbukni (csapat összes tagjának egyidejűleg meghalni “és úgymaradni”) a küldetést. Ha mégis ez történne érdemes újraindítani a küldetést, hogy a Hunterünk benne legyen a küldetésben.
4 Legendás küldetés (a 7-ből) amin Hunter található, ezáltal fix egzotikus tárgyhoz jutunk:

 • Madison tábori kórház
 • Amherst lakása
 • Grandcentral pályaudvar
 • Közgyűlés

A Fekete Zónában (DZ-ben) Utánpótlást kinyitva, Bossokból vagy kulccsal kinyitható ládákból is kaphatunk egzotikus tárgyakat.

 

Egzotikus tárgy típusok

A páncélunkhoz 6 egzotikus tárgy tartozik:

tc-the-division-named-gear-items

Barret lövedékálló mellénye:

 • Ha nincs feltöltődés alatt álló képzettség(Q/E), a képzettségek ereje 10%-kal növekszik.
 • Ha egy képzettség töltődik, a sebzés 5%-kal növekszik.
 • Ha két képzettség töltődik, a páncélzat 10%-kal nő.

Hozzájutás:
-A Lexington Eseményközpont kihivás módon (5-ös világfokozaton) a főboss droppolhatja.
-Túlélés játékmódról szerzett ládából
-Egzotikus ládákból
-DZ


Ferro oxigénmaszkja:

A használója képes futni és lőni a fegyverrel, miközben ég. (az égés által okozott sebzéseket megkapjuk így is)

Hozzájutás:
-Napalm előállító üzem nehéz fokozaton (5-ös világfokozaton), szintén a boss droppolhatja.
-Túlélés játékmódról szerzett ládából
-Egzotikus ládákból
-DZ


Shortbow championship térdvédő: A gránátok időzítője 0,20 másodpercre csökken (amint földet ér a gránát szinte azonnal robban)

Hozzájutás:
-Madison tábori kórház nehéz fokozaton (5-ös világfokozaton), a boss droppolhatja
-Túlélés játékmódról szerzett ládából
-Egzotikus ládákból
-DZ


Ninja Bike táska : Funkcióját tekintve egy “joker” tárgyként működik. Felszerelés készletekhez illeszthető és egyszerre több felszereléskészlethez is használható. PL.: Ha van 1 Ninja Bike táskánk, 3 Reclaimer tárgyunk és 2 Taktikus hatalma tárgyunk, akkor megkapjuk a 4-es Reclaimert és a 3-mas Taktikus hatalma szettbónuszt. Ez összesen 7 tárgyat jelentene(ami nem lehetséges).
Hozzájutás:
-Egzotikus ládákból
-DZ


Skulls MC kesztyű: A sebzés 16%-kal nő, ha nincs aktív felszereléskészlet bónusz (zöld szettitemekből nem szabad egynél többet viselnünk, különben nem kapjuk meg a kesztyű adottságát)

Hozzájutás:
-“World bossoktól” (5-ös világfokozaton)
-Kiemelt célpontok ölése során (HVTs)
-Túlélés játékmódról szerzett ládából
-Egzotikus ládákból
-DZ


Bliss ezredes fegyvertokja: Ha többször eltalálsz egy célpontot maroklőfegyverrel, az összes fegyvered sebzését növeli 2%-kal /20 másodpercig. Ez a hatás 10 lövésig összeadódó, majd egyszerre töltődik és EMP hatást vált ki. (EMP hatás miatt a célpont nem képes használni a képzettségeit és ugyan ez a hatás blockollja a már kint lévő képzettség tárgyakat is pl. löveg, segélyállomás)

Hozzájutás:
-Közgyűlésen a helikopter bosstól vagy Times Square elektromos relé küldetés nehéz fokozatán (5-ös világfokozaton) a bosstól
-Túlélés játékmódról szerzett ládából
-Egzotikus ládákból
-DZ


Ezen kívül hozzájuthatunk valamennyi egzotikus tárgyhoz a Last Stand játékmódról szerzett ládákból vagy a Tapasztalatpontokból szerzett ládákból(kevés eséllyel).

 

Egzotikus fegyverek

Ezek a fegyverek speciális harmadik adottsággal rendelkeznek, melyekkel a többi fegyver nem rendelkezik. Ezen kívül fegyverfestés általában nem alkalmazható rajtuk.

Pisztolyok:

 • Centurion : Ha Liberator -t használunk mellé elérhetővé válik számunkra egy bónusz adottság: Minden Liberatorral leadott lövés +5%-kal növeli a Centurion következő fejlövésének sebzését. A maximum 200%. A centurionnal végrehajtott ölés +10% tűzgyorsaságot ad minden fegyvernek 3 másodpercig.
 • Damascus: Az előrántott fegyver sebzése növekszik 20%-kal 2 másodpercig. Ezután a fegyver sebzése csökken 20%-kal.
 • Golden Rhino: Megingás növelése 200%-kal

Shotgunok:

 • Cassidy: 2 lőszert lő ki egyszerre, ha gyorsan nyomjuk egymás után a tüzelést.
 • Medved: Nehéz lőszer lövése sörét helyett.(nem szétváló söréteket lő ki, a lövedék egy pontban sebez)
  Kiemelt droppolási helye: “Tiszta égbolt” betörés.
 • Showstopper: (A megállító) A fegyver pontossága növekszik, ahogy ürül a tár. Fontos, hogy ez egy automata shotgun, így az “Őrszem döntése” szett jelöléséhez NEM használható. “Csapásmérő” szetthez a stackelésnél 16-ot növel fel,ha minden sörét célba talál, ha mellé lövünk minden söréttel, akkor csak 8-at von le. Kiemelt droppolási helye: A ládákat leszámítva főleg a “Lexington Eseményközpont” küldetésből.

Géppisztolyok:

 • Midas: Minden lövedékd, amely célba talál, csökkenti a sebzésed 1%-kal, és a célpont sebzését 1%-kal maximum 20%-ig. A hatás másodpercenként 5%-kal csökken.
 • Thompson M1928: A kapáslövés sebzése 11%-kal nő.
 • Tommy Gun: A kapáslövés sebzése 11%-kal nő.
 • Hildr: A Hildr minden találata növeli a kritikus sebzést 1%-kal, maximum 30%-ig. A bónusz másodpercenként 1 értékkel csökken, ez a bónusz csak az Eir-re hat.
 • Eir: A Hildr minden találata növeli a kritikus sebzést 1%-kal, maximum 30%-ig. A bónusz másodpercenként 1 értékkel csökken, ez a bónusz csak az Eir-re hat. (mindkét fegyvert viselni kell)
 • The House: (A ház) A tár egyik fele 20%-kal többet sebez. A megnövel sebzésű tárfél kiürülése vagy 15 másodperc után a hatás a visszájára fordul.

Gépkarabélyok:

 • Bullfrog: A fegyver sebzés 15%-kal nő, a stabilitást javító kiegészítők csökkentik, vagy akár le is nullázzák ennek az értékét( Pontosság, visszarúgás)
 • Caduceus: Minden kritikus találat gyógyít rajtad és a csoportodon, képzettség erőd 1%-ával. Minden egyes játékoson 0,20 másodpercenként egyszer használható gyógyításra. Kiemelt droppolási helye: PVE terület ” World bossok”
 • Liberator: Centurion(pisztollyal) használva.Minden Liberatorral leadott lövés +5%-kal növeli a Centurion következő fejlövésének sebzését. A maximum 200%. A Centurionnal végrehajtott ölés +10% tűzgyorsaságot ad minden fegyvernek 3 másodpercig.
 • Városi MDR: Állapothatással rendelkező célpontok ellen a sebzésed 18%-kal megnő. Félautomata gépkarabély. Kiemelt droppolási helye: “Lexington Eseményközpont” és “Hudson menekülttábor
 • Warlord: A kapott sebzés 20%-kal kisebb tüzelés közben. A kapott sebzés akkor érvényesül, ha abbahagyod a tüzelést. (Magyar fordításban tévesen csak 0%-ot írnak)
  Kiemelt droppolási helye: “A Sólyom elveszett” betörés.

Könnyűgéppuska:

 • Éhes disznó: Egy célpont megölése növeli a sebzésed 10%-kal, amíg abba nem hagyod a tüzelést. Több ölés bónusza összeadódik 5 alkalommal.
 • Pakhan: Újratöltéskor a tár kapacitása 20%-kal nő az alaphoz képest, minden ölés után.
 • Big Alejandro: Minden ellenségre fedezékből kilőtt lövedék 0,5%-ot növel a fegyver sebzésén 50%-ig. A bónusz 10 másodpercig érvényesül. Ha fedezékből ölsz ezzel a fegyverrel, a számláló újraindul. A bónusz újratöltés, fegyvercsere vagy visszavonulás esetén elvész.

Sniperek / Mesterlövészek:

 • Historian: Minden lövedék beágyazza magát a célpontba, és felrobban 1 másodperccel később, Tűzfegyver értéked 700%-át sebezve.
 • Tenebrae: Az ellenség gyenge pontjának elpusztításával alaphelyzetbe állítod a képzettség feltöltődésed magadnak és a közeli csoporttagok számára. 10 másodpercenként egyszer aktiválódhat.
 • Kiemelt droppolási helye: PVE terület ” World bossok”
 • Devil: (Ördög) A fejlövés 30%-kal növeli a stabilitást 15 másodpercig. A testlövés 30%-kal növeli a fejlövés sebzését 15 másodpercig.
 • Heel: (Sarok) A gyengepontot érő lövések 15%-kal növelik a fegyver sebzését 15 másodpercig. A képzettség csatolókat érő lövések 30%-kal növelik a kritikus találat sebzését 15 másodpercig.
 • Devil+Heel közös bónusz: Amennyiben mindkét fegyvert használjuk (egyiket elsődlegesként, másikat másodlagosként) , megkapjuk a másik fegyver 3. Adottságát, a bónuszok 15 másodperccel tovább tartanak és gyorsabb lesz a fegyvercsere is.
Scroll to Top