TheDivision 2: Nincs Season Pass, 3 ingyen DLC

Az Ubisoft is megtartotta a maga kis saját előadását az idei E3 eseményen. A Division 2-ről volt szó az előadások kb. felénél, egy rövidebb gameplay mutatásával és hírek, információk közlésével. Ami talán elsődlegesen fontos, hogy nem lesz Season Pass a Division 2-höz. Azonban, az első évben, 3 nagy tartalmi frissítés fog INGYEN érkezni a játékhoz. Mindhárom új területet fog a játékhoz adni, új történeti részt is.

Itt megjegyezném, hogy milyen érdekes, hogy ezek nem egyből kerülnek a játékba. Tehát megint egy félkész játék fog kijönni, csak most úgy döntöttek, hogy a történeten és térképen spórolnak, legalább a játék mechanikája működőképes legyen. Úgy látszik, az AAA-s címek már nagyon ritkán jelennek meg készen…. – a szerkesztő

Az eddigi láda, skin, emote vásárlás meg fog maradni, de előnyt biztosító fegyvereket, kiegészítőket vagy bármi mást, nem fogunk találni. Ez azért örvendetes. Megmaradnak az eltérő szintű szett elemek, az eltérő színeikkel. Nem lesz a TheDivision 2 játékban ulti, helyette képesség fák és azokhoz párosítható speciális fegyverek lesznek. A legendás fegyverekről nem esett szó. Viszont azt megemlítették, hogy a Washington D.C.-ben játszódó térképen is lesz Dark Zone / Fekete Zóna, ahol mehet majd a PVP csatározás. Az ellenségeknél igyekeznek a készítők megoldani azt a problémát, hogy egy erős ellenség, akin csak egy olajos trikó van (és nem Bruce Willis az) két tárnyi, fejbe küldött ólom után még szaladgál. Ahogy a lenti videón is látható, ezek a boss-ok, brutális páncélba lesznek, amiket akár részenként is le lehet lőni róluk.

Scroll to Top