The Division 1.8.2-es javítás, 14ikén érkezik, AJÁNDÉKKAL!

Június 14.-én érkezik minden platformra egyszerre az 1.8.2 -es frissítés, javítás. Nincs tesztszerver, élesbe küldik ki egyből. Kettő küldetést buffolnak fel, mégpedig legendás szintűre. A General assembly (Helikopter lelövős, központos) és a Medison Hospital, ami közvetlen a posta mellett van.

A patch-el kap mindenki egy különleges ládát, amiben 3 darab TELJES, 256-os szintű gear szett lesz! Egy d3fnc, striker és firecrest lesz. Lesz még láda, ami 5 random fegyverkiegészítőt ad, még egy láda ami fegyvereket ad. Lesz pénznem láda, amibe játékbeli pénz lesz, meg divtech és hasonlók. A ládák a patch megjelenése után 3 hétig vehetők át a jutalom beváltónál és egy fiókhoz tartozik, tehát nem veheted fel karakterenként.

A főnix kredit maximum is emelkedik, 5000 helyett ezután 8000 píínz lehet nálunk. Érkeznek új vásárolható ruhák, a régieket pedig pénzért megvásárolhatóvá teszik, nem kell a randomra várni, hogy megadják.

A titkos készlet / classi Nomád készlet képessége PVP-ben fog működni, solo build lesz ezután teljesen. A predator / ragadozó vérzését nem kapod meg healer láda körében, így a Nomad és Predator dominancia jócskán vissza fog esni a DarkZone-ban. Továbbá javították a DZ Opera hibáját, hogy nem jelentek meg az AI-k. A gyógyító ládákból ha több van lenn, a legerősebb értéke fog számítani, nem véletlenül az egyiké.

 

Videóban ezekről:

Scroll to Top