SOTG 2018 Február 01. – A semmi

Megvolt a soron következő State of The game. Nagyjából semmi érdekes, fontos nem történt. Volt egy vicces jelzés / kérés, hogy az egyik játékos cicája ráfeküdt a billentyűzetre és ezzel véletlen törölte az illető karakterét. A beküldő még képet is csatolt. A karakterét visszakapta és fel is vidította a support-osok napját. 😀

A 4. Globális Esemény alatt majdnem 20 billó GE kreditet farmoltak a játékosok. Ez 13,26 millió nagy ládára elegendő. Szóval nagyon aktív volt a közösség. Jelenleg olyan 300 – 400 ezer aktív felhasználóból áll a játékosbázis. Szóval még vagyunk jó páran ügynökök.

A szettekről annyi szó esett, hogy mostanra kinn van az összes titkos készlet / classified set és emiatt nagyon kicsi az esélye, hogy ha éppen csak pár hiányzik, akkor azt össze tudjuk szedni. Ezt tudják a készítők is és ötletelnek valami megoldáson. Addig is lehet a DZ-be menni és reménykedni!

swy1 318450

Másról nem is volt szó ami jelentős lett volna. Szóval jöhet a karakter törlő cica! 🙂 Akit az eredeti SOTG felvétel és bejegyzés érdekli, erre tessék.

sotg kitten 318452

Scroll to Top