Gondolkodnak a folytatáson, TheDivision2

tom clancy s the division screenshot 20170224130055

A Massive Entertainment csapatánál úgy tűnik, egyre inkább kezdenek kacsingatni a jövőbe. Az 1.8-as frissítés után visszatérő játékosok száma ezt erősítheti bennük. Az eddig megjelent rész története elvégre nem lett lezárva, bőven van még benne potenciál és ezt tudják a fejlesztők is. Persze itt még csak gondolatokról beszélünk, tehát döntés még nem született. Valószínűleg a játék indulásakor megjelenő hibák és negatív hullámok (grafikai butítás, küldetéséért sorbaállás, szerverek gyengélkedései) azért még ott vannak a kiadó vezetőinek a szeme előtt. David Polfeldt, ügyvezető igazgató az alábbit nyilatkozta:

Az gondolom, hogy ez egy nagyon csodás brand, amiben rengeteg potenciális történet rejlik. Sok dolog van, ami nem került bele a Divisionbe és érdekes lehet a brand jövőjét illetően.

Ezen felül Polfeldt fontosnak tartotta kiemelni, hogy a jelenlegi TheDivision továbbra is támogatást élvez és várhatóak új tartalmak, javítások. Tehát még nem adták fel, hogy olyan legyen a játék, mint amilyennek megjelenéskor szerették volna látni.

Nektek mi a véleményetek, egy második rész jöjjön vagy az első részt csiszolják inkább?

 

Scroll to Top