Első hírek az ingyenes, 1.8-as “Resistance” frissítésről

Az UbiSoft hivatalos Youtube csatornáján megjelent egy új, rövid videó. Rövid, de annál izgalmasabb! A közelgő 1.8-as, ingyenes frissítésről láthatunk jeleneteket és tudhatunk meg némi új információt. Jön egy új térkép részlet! A bal felső sarokból hiányzó terület ezután már bejárható lesz. Nem akármilyen terület lesz ez, mivel itt a kikötőben találunk majd érdekességeket. Például egy repülőgép hordozót, aminek a tövében biztos lesznek harcok, de remélhetőleg fel is mehetünk rá és be is járhatjuk majd.

Apropó ellenfelek! Az ellenséges frakciók összefognak ellenünk az 1.8-ban. Hogy ez alatt mit is érthetünk pontosabban (1-1 küldetés erejéig vagy ezután már nem támadnak egymásra) nem tudni még.

Lesznek új játékmódok. A PVE kedvelőinek a Resistance, míg a PVP-seknek a Skirmish fog új lehetőségeket kínálni.

Nézzük végül magát a videót:

Ez az 1.8-as frissítés egy kis részben patch és nagyobb részben tartalmi kiegészítő (DLC). Tehát úgy is lehetne mondani, hogy egy ingyenes DLC fog érkezni, ami javításokat is fog tartalmazni. Ezért is az “ingyenes” jelző a címben és ezért van frissítés és nem patch, javítás írva. Egyes oldalakon a hozzászólásoknál ez gondot okozott, ezért itt megemlíteném ezt.

Frissítve!

Lement a TheDivision fejlesztők stream-je és Dendzser ki is emelte és lefordította a lényeget belőle. Ezt itt nézhetitek meg:

Scroll to Top