1.7.1 patch, PTS és 1.8 infók és Októberi Global Event

A szokásos SOTG videó során jöttek információk. Az első és ami mostanság legtöbb embert bosszantja, hogy jövőhét kedden, 19.-én érkezik az 1.7.1-es patch, javítás. A legfontosabb, hogy fixálják az RPM glitch-et (ami használatáért továbbra is bann jár), javítják ebben a mesterlövész puskák akadását és egyes szerver laggokat, akadásokat is sikerült megoldaniuk.

Következő Global Event pedig Október 3.-án fog indulni. A teszt szerverrel párhuzamosan, így bizony aki tesztelni szeretne, annak választania kell, hogy melyikre mennyi időt szán.

Az 1.8-ról jönnek lassan a részletek. Az 1.8-as PTS szerver Szeptember 26.-án fog indulni. A végleges 1.8-at óvatos becsléssel, November elejére lehet tenni. Lesznek új exotikus fegyverek, szám szerint 4, darabamiből kiemelném, hogy elvileg az egyik a legjobb sniper páros lesz.

A DarkZone / Fekete Zóna területén történő PVP is határozottan változni fog. Módosul, hogy ki-mikor-miért lesz rouge, ellenséges ügynök. Változnak a gránátok (nerf-elve lesznek) és csapat tagjai is választhatnak, hogy akarnak-e rouge-ok lenni vagy nem. Más lesz a Manhunt, nem lesz visszaszámolás, hanem feladatot kell a rouge-oknak teljesíteni. Továbbá jön a rouge ölésért járó láda, plusz a Manhunt láda.

További részletek:

Scroll to Top