TheDivision 2 – 3 Dark Zone, dupla anti cheat és még

Már egy jó ideje semmi komolyabb anyag nem jött kedvelt játékunk új részével kapcsolatban. Az Alpha tesztbe részt tudtam venni, de arról még nem szabad nagyon részleteibe menően mesélni. Ami információk most jöttek, azok egyben kicsit meglepőek, másfelől megnyugtatóak. Ami meglepő, hogy három (igen 3 db!!!) Dark Zone / Fekete zóna lesz. Hogy miben térnek majd el, még nem tudni pontosan, elsősorban a pálya és annak stílusa fog eltérni. A Rouge / Rugó hasonló lesz, most is több szint lesz. Szürke, alap rugó ha pl. levágsz egy kimentést, vörös ha másra támadsz, arany ha már nagyon szemtelen vagy. Most nem vírus fertőzési esemény lesz, hanem “Megszállás”, amikor a friendly-fire / csapattárs sebzés alapba bekapcsolva lesz, több ellenség lesz, a rugónak is kicsit kedvez a játék és így gyorsan nagy káosz alakulhat ki, pörgős összeütközésekkel.

Lesz eleve a játékban anti-cheat, hogy a csalókat (vagy legalább is a nagyját) szűrje a rendszer. Egy külsős megbízott szoftver és egy belsős, saját Ubis fogja a nyugalmunkat védeni, remélhetőleg sikerrel. A DarkZone-ban csökkeni fog a fertőzött elemek aránya, hogy jobban lehessen pörgetni a loot-olást, ne kelljen 5 percenként kimentést hívni. Viszont amit ki kell menteni, az már értékesebb zsákmány, amire több vad fog gyűlni.

További részletek és in-game jelenetek: 

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .