Kapcsolat

Az oldalt a RotiSoft.hu, Rottenbacher Tamás tartja fent. Az oldal célja a Tom Clancy’s The Division játék részére egy olyan weblap létrehozása, működtetése, ami eme játékkal kapcsolatos leírásokat, cikkeket tartalmaz. Ez egy hobbi oldal, mely a kezdőket hivatott segíteni és egy közösség számára ingyen elérhető felületként, találkozási pontként szolgál. Az oldal üzemeltetője nem áll kapcsolatban egyetlen céggel sem, tehát sem a Ubisoft Entertainment-el, sem az UBISOFT kiadójával, fejlesztő Massive-al illetve egyéb UBISOFT érdekeltségébe tartozó céggel, sem pedig hazai (vagy külföldi) forgalmazókkal, kereskedésekkel.

Az oldal szerkesztői elítélik a kalózkodást, így ilyen jellegű tartalmakat (illetve az ehhez köthető fórum bejegyzéseket és hozzászólásokat) nem tűrik meg és eltávolításra kerülnek, felfedezésüket követően. További információk a szabályzatban olvashatóak!


Támogatás:

Az oldal fenntartása és tartalmak bővítésére fordítjuk azon összeget, amit támogatásként küldtök. Minden kis összeget (akár 200 – 300 Ft-okat is) örömmel fogadunk! Aki támogat minket, kérhet is tartalmat, cikket! 🙂

paypal-tamogatas-gomb

Köszönjük előre is!

 

A játékokkal kapcsolatos kérdéseiteket NE küldjétek el email-ben! Használjátok a fórumot kérlek, ott fogtok választ kapni a játékkal kapcsolatos kérdéseitekre. Továbbá NE küldjetek be hibajelentéseket és csalók jelentését. Azokat az Ubisoft Support-nak küldjétek el. Köszönjük a megértéseteket!

 

Oldal üzemeltető:

  • Név: Rottenbacher Tamás
  • Email: tamas(kukac)rotisoft.hu
  • Weblap: rotisoft.hu
  • Egyéb elérhetőségek email-ben kérhetőek.

Tartalom szerkesztők:


Szerkesztők jelentkezését várjuk!

Ha úgy érzed, van benned kedv és lendület, hogy segíts nekünk, ne habozz, írj a fenti email címre! Örömmel veszünk cikket, videós bemutatót és bármi más olyan anyagot, amely a közösség hasznára válhat. 🙂


 

Egyéb jogi megjegyzések:

© Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries.

“PlayStation”, the “PS” Family logo, “PS3” and “PS4” are registered trademarks and the PlayStation Network Logo is a trademark of Sony Computer Entertainment Inc.

Kinect, Xbox, Xbox 360, Xbox LIVE, Xbox One and the Xbox logos are trademarks of the Microsoft group of companies and are used under license from Microsoft.

Nintendo trademarks and copyrights are properties of Nintendo.